Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Norcolut tapasztalat valaki?

Norcolut tapasztalat valaki?

Figyelt kérdés
Norcolutot írt fel az endokrinológus annak érdekében,hogy megjöjjön a menszeszem miután ez lassan fél éve nem történt meg PCO miatt. Érdeklődni szeretbék, hogy van illetve volt-e valaki hasonló helyzetben, s ha igen mit tapasztalt?

2013. dec. 18. 09:53
 1/4 anonim ***** válasza:
43%
inzulin terhelésed volt már? at ugye tudod hogy ez nem nögyógyászati betegség? endokrinologusra tartozik nem nögyógyászra. A norcoluttol valószinüleg meg fog jönni egyszer, de utána megint nem, ettöl nem javul az állapotod. Ez egy mesterséges ciklus lesz ugyanugy ovuláció nélkül mint eddig. Ha a PCOS kezelve akkor rendezödik a ciklus ujra lesz peteérés ha amugy nincs.
2013. dec. 18. 10:20
 2/4 anonim ***** válasza:

Én régebben szedtem hasonló okból Proverát. Az is olyasmi gyógyszer, mint a Norcolut.

Mindkettő arra szolgál, hogy mesterségesen egy megvonásos vérzést hozzon létre.

Ez csak arra jó, hogy az elöregedett nyh. leválassza, mivel azért nem túl egészséges, ha fél évig nincs vérzés.

De magát a betegséget persze nem fogja kezelni.

Miután beszeded, pár napra rá egy menstruációszerű vérzésed lesz tőle, ennyi.

2013. dec. 18. 10:26
 3/4 A kérdező kommentje:
Kedves első. Írtam, hogy endokrinológus írta fel a gyógyszert és igen végigzongoráztam az egészet. Hormonális vérvétel inzulin. Amit kaptam végül az ez a gyógyszer fog.gátló és életmódváltási tanácsok.
2013. dec. 18. 11:50
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha tudsz menj el a mens mentisbe. A fogamzásgátló sokszor még ront is az állapoton. Egy hozzáértö PCOS szakértő sosem ad rá fogamzsgátlót még akkor sem ha valaki nem akar babát. Ha rendezödnek a hormonok akkor a cikllus is rendezödik de ehhez sajnos kell a hármas kezelés.
2013. dec. 18. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!