Visszatero huvelyi fertozes, mit tegyek? 16/L
Figyelt kérdés
Egy honapon belul mar most van masodjara, a multkor anyukam vett ra huvelytabblettat a gyogyszertarba. Mit tegyek, hogy elmuljon? Lehet attol, hogy antibiotikumot szedtem?2013. dec. 17. 18:36
11/13 anonim válasza:
Igen, lehet az antibiotikumtól. De attól is lehet, hogy a múltkor nem kezeltek ki rendesen. A recept nélküli dolgok csak az esetek nagyon kis százalékában hatnak.
Fent jól leírták a vizsgálatot. Én csak annyit tennék hozzá, hogy az elején szólni kell, HA szűz vagy, akkor is, ha nem kérdezik. És ha tényleg szűz vagy, akkor nem fognak eszközöket beléd dugdosni.
Az egész kb. 1 percet vesz igénybe.
12/13 anonim válasza:
Orvoshoz menj el, és azt használd, amit ő ír fel!
13/13 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen, igen, egyebkent szuz vagyok :)
2013. dec. 18. 08:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!