Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Volt mar valakinek ilyen...

Volt mar valakinek ilyen makacs huvelyfertozese?

Figyelt kérdés

Voltam orvosnal,Fluconazole-t irt fel es Lomexin huvelykremet.Persze nem mult el.Volt mar Betadine-om,Polygynax,Klion D-100,Clotrimazole,Nistatin,Tricomicon....

Probaltam a cickafark ulofurdot,ecetes-sos ulofurdot,szodabikarbonaval valo mosakodast...

Valami otlet hogy mitol mulna mar el?Hogy tudnek tole megszabadulni?

2013. dec. 17. 15:16
 1/3 anonim ***** válasza:
Hát mondjuk ha ennyi kencére se múlt el, akkor nem ártana tenyésztést végezni, hogy mégis mi a baj, és célzottan kezelni.
2013. dec. 17. 17:05
 2/3 anonim ***** válasza:
Szia. Szedsz foggátlót? Nekem attól volt állandóan ilyen bajom, csak a doki nem mondta...
2013. dec. 17. 17:53
 3/3 anonim ***** válasza:

Milyen típusú fertőzés? Tenyésztést végeztek? Partneredet kezelték?

Ha tampont használsz, próbálj egy időre leállni vele. Az alsóneműktől is visszafertőződhetsz, ezeket illetve a törölközőket mosd 60 fokon. Használj külön törölközőt az intim részekre, és alaposan törölközz meg. Ne használj szappant és intim mosót, próbálj egy ideig csak tiszta vízzel mosakodni ott. Igyál sok folyadékot (vizet, gyógyteát, pl. cickafark). Erősítsd az immunrendszeredet vitaminokkal. Ha hüvelygombád van (Fluconazole-t arra szoktak írni azt hiszem), akkor kipróbálhatod a szénhidrátszegény diétát, probiotikumokat, grapefriutmag-kivonatot.

2013. dec. 18. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!