Van valakinek tippje, hogy mi bajom lehet?
Ha szerinted ennyire rangodon aluli a kérdésem, akkor miért érezted kötelességednek, hogy ide írj? Gondolom, unatkozó kocka lehetsz, aki ezen az oldalon csüng, és alig várja, hogy okoskodhasson. Sok barátod nem lehet,aki meghallgat.... :)
Egyébként, köszönöm a tanácsot, miszerint gondolkozzak picit,de azt hiszem, ugyanezt kell javasoljam. Miért létezik ez a kategória ezen az oldalon szerinted? nem lehet véleményt kérni? diagnosztikát itt senkitől sem kértem..... próbáld meg elolvasni a kérdésemet újra, szépen, lassan, hátha sikerül értelmezni azt a részt, ahol azt írom, hogy megyek dokihoz, és csak véleményt kérek,hátha volt valakinek ilyen :) menni fog,én bízom benned!
Vannak itt ketten, hárman (közülük 1, vagy 2 férfi), aki annyira okosnak érzi itt magát, hogy állandóan kioktat.
Ereszd el a füled mellett, ne törődj velük!
olvasgattam az irottakat,valaszokat, ide oda dobalos szövegeket, megmondom öszinten amit gondolok, azert mert vki neked nyiltan megmondja ,irja mit gondol, azert neked nem kell duplan vissza adni..ezt tanuld meg!mert te se vagy különb annal akire ujjal mutogatsz!itt annak sincs helye aki vissza vàg!tehat, ha vki nem erzi magat bünösnek nincs miert felhaborodnia, ez a mondas.
vissza terve a bajodra: nekem volt petefeszek gyulladasom anno, de attol nem verzik az ember. Csinaltak Ultrahangot?vervizsgalatot? en nem kapkodnek be antibiotimukoat ha nem tudom mire vagy mi bajom van?persze az orvosok is talalgathatnak..nem lehet tudni.
Nem lehet,hogy terhes vagy?nem tudom hany eves vagy,de lehet hormonalis zavar is, beverzesek szoktak lenni, lehet a tablettad okozza amit szedel.kerd ki orvosod tanacsat..minden jot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!