Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi lehet ez a hüvelyemmel?

Mi lehet ez a hüvelyemmel?

Figyelt kérdés
Tegnap óta a hüvelyem viszket kívül-belül és egyszerűen megőrülök tőle. Minden pillanatban kellemetlenséget okoz számomra és majd szét vakarnám. Piros és égető érzés. Iszonyú rossz!(Nem élek nemi életet) Mi lehet ez? Mit tudok vele kezdeni?
2013. dec. 15. 19:02
 1/8 anonim ***** válasza:
82%
Menj dokihoz! Vmi fertőzés lehet. Canesten még megpróbálhatod, az jó szokott lenni ilyenre, de a doki biztosabb!
2013. dec. 15. 19:04
 2/8 A kérdező kommentje:
Folyamatosan kenem Canesten krémmel, de semmit nem ér! Egyre jobban és jobban viszket.
2013. dec. 15. 19:06
 3/8 anonim ***** válasza:

Menj orvoshoz!

Van valamilyen hüvelyi fertőzésed!

A Canesten meg csak gombás fertőzésre jó és a gombán kívül még számtalan más kórokozó tud fertőzést okozni!

Nem mellesleg az se mindegy, hogy csak kívülről kenegeted, vagy használsz kúpot is. Ugyanis a kenőcs csak kívülről hoz enyhülést, ott hat, belül attól még a kórokozó ott marad. Ezért vagy szájon át szedhető gyógyszerrel vagy kúp és kenőcs együttes alkalmazásával fogsz rendbe jönni.

De nyilván amíg orvosnál nem voltál, addig ki nem derül, hogy pontosan milyen kórokozó van a hüvelyedben.

2013. dec. 15. 19:09
 4/8 anonim ***** válasza:
Menj orvoshoz. Ne kísérletezz, majd ő megmondja mit szedj/kenj.
2013. dec. 15. 19:09
 5/8 A kérdező kommentje:
Tegnap este kúppal is próbálkoztam, de az sem segített. Pluszba ugye kenőccsel is kenegettem, de csak viszket és viszket, iszonyatos! Köszönöm a segítséget, holnap első dolgom, hogy dokihoz megyek, mert elviselhetetlen.
2013. dec. 15. 19:12
 6/8 anonim ***** válasza:
Mit mondott az orvos?
2013. dec. 16. 12:56
 7/8 A kérdező kommentje:
Azt mondta, hogy valami fertőzést elkaptam, valószínűleg nem moshattam egyszer normálisan kezet, amikor tampont raktam fel. (Pedig mindig mosok előtte kezed szappannal stb., de ezek szerint nem volt elég alapos). Írt fel hüvelykúpot és krémet. Mára már kicsit jobb lett, de estére tele lett hólyagokkal az egész vaginám kívül. Ha hozzányúlok valami átlátszó folyadék folyik belőle és megint elkezdett borzasztóan viszketni, úgy hogy mehetek holnap vissza! :(
2013. dec. 17. 00:28
 8/8 anonim ***** válasza:

Menj vissza!

Ez is egy fertőzés, viszont nem csak egy szimpla hüvelyi fertőzés. Mert az nem jár hólyagokkal. Itt más is lesz.

2013. dec. 17. 09:15

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!