Era anya kérdése:
34éves 3 gyermekes anya vagyok! Pár napja fürdés közben éreztem a hüvelyemben egy dió nagyságú dudort! Amikor jobban megvizsgáltam magam éreztem hogy az egész hüvely fal dagadt! Mindez 1 hét -10 nap alatt alakulhatott ki! Mi lehet ez?
Figyelt kérdés
2013. dec. 15. 14:18
11/16 anonim válasza:
Ja, hát azt nem írtad, bocs....
Ha a hüvely elején van, akkor is lehet a méhszájad, csak az már nem jelent jót (méhsüllyedés).
De lehet akár egy urethro- vagy rectocele is. Majd az orvos megmondja.
12/16 A kérdező kommentje:
Nem hiszem hogy sérvem van, mert a melső falon van a dudor! És az nem magyarázza az egész hüvely duzzadtságát!
2013. dec. 15. 15:31
13/16 anonim válasza:
A hüvelybemeneted mellett van?
Mert akkor nagy valószínűséggel lehet Bartholin-mirigy ciszta. Nekem volt már, bár nekem kicsike volt és magától el is múlt.
Nem fáj?
Amúgy egy ilyen pár nap alatt ki tud alakulni és egy alma nagyságúra is meg tud nőni és borzasztóan tud fájni. Mivel akkor már tályog alakul ki.
Ezzel sürgősen orvoshoz kell menni, mivel ha ez valóban Bartholin mirigy ciszta, azt műtik.
14/16 A kérdező kommentje:
Biztoaan nem az, mert nekem egyáltalán nem fáj! Amúgy a hüvelyem belső ,melső falán van! Egész hétvégén keresgettem a neten, de nem találtam semmit ami az én tüneteimmel megeggyezne!Közte volt a mirígy ciszta is. De azért köszi!
2013. dec. 16. 05:50
15/16 anonim válasza:
Nah majd meséld el mi volt, most már tényleg kívéncsi vagyok. Bár még mindig azt mondom, hogy a méhszájad érzed...
16/16 A kérdező kommentje:
Voltam dokinál! Enyhe méhsüllyedésem van,és nagyon laza a hüvelyfalam. A dudor pedig a hólyag bedomborodása a hüvelybe. Tehát megmaradok! Intim tornát javasolt a dokim
2013. dec. 18. 20:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!