Hogyan tüntethetem el a pattanásaimat, miteszereket?
nem szeretem őket alapozom folyamatosan a bőrőm kinyomom a , pattanásokat!!! a miteszereket mindig kinyomom elég sok van! Anya el fog vinni a kozmetikushoz majd a téli szünetbe először fogok menni és érzékeny a bőröm nagyon! Segìtenétek?
Elnèzést ha nem ebbe a kategóriába kellett volna ìrni
itt is van: http://www.youtube.com/watch?v=EQSWnBUob3Q
:)
A kozmetikus jó ötlet.Biztos fog adni neked valami krémet,amitől kevesebb pattanásod lesz.
Addig is használj korrektort,az elfedi.Én is elég pattanásos vagyok,úgyhogy szinte mindennap használok korrektort.
A tejet, kakaót, csokit kerülni kell, reggelente inkább teát kellene inni, cukor nélkül. Valamin szerintem segítene, ha rendszeresen innál kamillateát, édeskömény-teát. Aldiban lehet kapni, ún. Szépség teát, filteres (Schönheit van ráírva) , ebben csalán, édeskömény, ánizs is van. Édesköményt gyerekteába is szoktak tenni. Bioboltokban, herbáriákban lehet kapni édeskömény-magot, 250-300 Ft egy tasak.
A tej elhagyása utáni javulás fél év után látszik meg a bőrön, a teaivás jótékony hatása 1-2 héten belül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!