Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogyan tüntethetem el a...

Hogyan tüntethetem el a pattanásaimat, miteszereket?

Figyelt kérdés

nem szeretem őket alapozom folyamatosan a bőrőm kinyomom a , pattanásokat!!! a miteszereket mindig kinyomom elég sok van! Anya el fog vinni a kozmetikushoz majd a téli szünetbe először fogok menni és érzékeny a bőröm nagyon! Segìtenétek?

Elnèzést ha nem ebbe a kategóriába kellett volna ìrni

2013. dec. 15. 10:55
 1/8 anonim ***** válasza:
korrektorral el lehet fedni :) ha nem ismered a korrektort azt kell tudni róla: el fedi a karikákat a szem alól,a pattanásokat,és a megfelelő színt kell választani belőle! :)
2013. dec. 15. 11:45
 2/8 A kérdező kommentje:
De csak 12 vagyok nem akarom már kenni magam ,púderral, és én el akarom tüntetni nem eltakarni!
2013. dec. 15. 11:53
 3/8 anonim ***** válasza:
én is 12 vagyok és a korrektor csak egy krém ami el fedi a hibákat :) egyébként be linkelek neked egy videót oké ami direkt arról szól hogy hogyan tüntesd el a pattanásokat :)
2013. dec. 15. 12:00
 4/8 anonim ***** válasza:
2013. dec. 15. 12:02
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszi akkor elnézést az elsőnek...
2013. dec. 15. 15:04
 6/8 anonim ***** válasza:
eltüntetni nem fogod tudni mivel tini avgy ez telejsen természetes ebben a korban. el is fog tartani méég évekig valószinüleg. persze lehet rajta enyhiteni, de ritkán sikerül teljesen eltüntwetni öket. A kozmetikus mindneképp jó ötlet attól javulni fog de azt ne várd hogy telejsen elmuljon örökre. Kérdezd mega akozmetikust mit hazsnálj rá és mit hogy csinál börápolásban. (kozmetikus vagyok)
2013. dec. 15. 17:06
 7/8 anonim ***** válasza:

A kozmetikus jó ötlet.Biztos fog adni neked valami krémet,amitől kevesebb pattanásod lesz.

Addig is használj korrektort,az elfedi.Én is elég pattanásos vagyok,úgyhogy szinte mindennap használok korrektort.

2013. dec. 15. 18:22
 8/8 James Bandy ***** válasza:

A tejet, kakaót, csokit kerülni kell, reggelente inkább teát kellene inni, cukor nélkül. Valamin szerintem segítene, ha rendszeresen innál kamillateát, édeskömény-teát. Aldiban lehet kapni, ún. Szépség teát, filteres (Schönheit van ráírva) , ebben csalán, édeskömény, ánizs is van. Édesköményt gyerekteába is szoktak tenni. Bioboltokban, herbáriákban lehet kapni édeskömény-magot, 250-300 Ft egy tasak.

A tej elhagyása utáni javulás fél év után látszik meg a bőrön, a teaivás jótékony hatása 1-2 héten belül.

2013. dec. 18. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!