Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ilyenkor elkezdhetem szedni a...

Ilyenkor elkezdhetem szedni a tablettát?

Figyelt kérdés
Cypromix tablettát szedek és az van a tájékoztatóra írva,hogy a 7 napos gyógyszerszünetben kell megjönnie,de nekem elcsúszott.Ma telt le az egy hét bevehetem úgy a gyógyszert,hogy ma vagyok a 3.-ik napon?
2013. dec. 14. 20:50
 1/2 anonim ***** válasza:

Mi csúszott el?

A szünetben kell megjönnie. Ha most telt le a szünet, te meg már a 3. napja vérzel, akkor csak a szünetben jött meg, nem?...

Tök mindegy, vérzel-e még, a 8. napon kell beszedni a következő levél első szemét.

Komolyan az eszem megáll, hogy elvileg felnőtt emberek arra nem képesek, hogy egy betegtájékoztatót értelmezzenek.

2013. dec. 14. 21:44
 2/2 A kérdező kommentje:

Nem értelek,hogy miért kell felkapnod a vizet.

Egy szimpla kérdést tettem fel mert most kezdtem el a gyógyszert szedni egyéb okok miatt.A betegtájékoztató azt írta,hogy a szünet 1.-2. napján kell megjönnie és nekem pedig a 4. napon jött meg és nem tudtam,hogy ilyenkor van-e esetleg más amit tenni kéne.

2013. dec. 14. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!