A super O. B. tampon hány cm?
Figyelt kérdés
Ami a normálnál egyel nagyobb, arra gondolok. Es ha kettőt felhelyeztem magamnak véletlenül,akkor az elszakíthatja a szűzhártyát? Vagy esetleg benne lehet a pakliban , hogy az első szexuális alkalommal nemfogok vérezni ?2013. dec. 13. 16:56
1/6 anonim válasza:
mi van itt ma, valaki ilyen hülye kérdésekre élvez??????
2/6 A kérdező kommentje:
Kerlek komolyan valaszoljatok, viccen kivul kerdezem :(
2013. dec. 13. 17:18
3/6 anonim válasza:
nem tudom, hogy hány centi, de nem hinném, hogy kettőt be tudnál rakni úgy, hogy még szűz vagy.
az első alkalommal amúgy sem biztos hogy vérzel, egyénfüggő, és amúgy sem ezen múlik, hogy milyen az első.
4/6 A kérdező kommentje:
De bebirtam tenni, gondd nelkul... Es szuz vagyok...
2013. dec. 13. 19:09
5/6 anonim válasza:
Nem csak szűz hanem hülye is. Szerintem nagyon sokat várj még az első szexhez mert eszméletlen gyerek vagy még. Hány éves vagy am?
6/6 A kérdező kommentje:
Koszi hogy normalis valaszt nemtudtok adni...15amugy
2013. dec. 15. 00:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!