Petefészek cisztára gyanakszom, sztk-s orvoshoz szeretnék menni, de nincs tb-m. A vizsgálatok mennyibe fognak kerülni?
Figyelt kérdés
2009. nov. 24. 10:42
11/12 anonim válasza:
Én is laktam Zuglóban, és én hozzá jártam, aztán később terhesgondozásra is.
Dr. Sára Levente, a magánrendelőben, egy teljeskörű vizsgálat 10-12 ezer forint, ebbe mindenre kiterjedő rákszűrés, hasi UH, vizsgálat van.
Ez a magánrendelője: Bp. Várfok u. 15. (moszkva tér) T:213-97-80 8-16-ig lehet bejelentkezni ezen a számon. Kedden és csütörtökön van egész nap, és nyugodtan elmondhatod neki a TB problémádat is, úgy fog kezelni, ahogy az Neked a legjobb!
3. voltam
12/12 anonim válasza:
Én debreceni vagyok és 8000Ft-ot fizetek teljes körű kivizsgálásra (UH, rákszűrés, sima vizsgálat egybe).
Dr. Aranyosi János a legrendesebb magándoki!
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!