Petefészek cisztára gyanakszom, sztk-s orvoshoz szeretnék menni, de nincs tb-m. A vizsgálatok mennyibe fognak kerülni?
Figyelt kérdés
2009. nov. 24. 10:42
1/12 anonim válasza:
Szia! Én úgy tudom, hogy ilyen esetben is ellátnak, és az orvos lejelenti az Apeh-nek hogy nem fizeted a tb-t. Az Apeh pedig kiküldi neke visszamenőleg is, hogy mennyit fizess be, és ezek után rendszeresen fizetned kell.
2/12 anonim válasza:
Olcsóbb, ha magándokihoz mész...
3/12 anonim válasza:
Szerintem ebben az esetben inkább a magánrendelőt válaszd. Nem hiszem, hogy többet kéne fizetned és még többet is foglalkoznak veled!
4/12 A kérdező kommentje:
pesten olcsó, kedves nőgyógyász?:)
2009. nov. 24. 11:07
5/12 anonim válasza:
mivel ha egyáltalán kifizettetik veled (a legtöbb doki nem is foglalkozik vele!!!! tapasztalat) az nem az ő zsebébe megy, szóval ha már biztos hogy fizetned kell akkor tényleg magán doki.
amig nem volt munkám mindig azt mondtam, hogy nemrég rugtak ki és nem is foglalkoztak vele. rendesen elláttak és az apeh egyszer se keresett meg, pedig az egyik anyajegyemet is akkor szedettem le, ami kis műtétnek számit...
6/12 anonim válasza:
Nem tudom mi az olcsó neked, de nézd meg dr. Hamvas Ferenc honlapját, szerintem ő maximálisan kedves, alapos és nagyon jó orvos.
7/12 anonim válasza:
egyébként hanyadik kerületi vagy?? a 13-ban van egy remek nődoki ő biztos nem a tb-del foglalkozna!!
8/12 A kérdező kommentje:
zuglói vagyok. de minden lehetőséget szívesen veszek.:)
2009. nov. 24. 11:14
9/12 anonim válasza:
Ha már összegyűlt egy szép nagy tartozásod az APEH-nál ki fognak értesíteni az összegről, amivel tartozol. Egy ismerősöm járt így, nem volt tisztában vele, hogy kötelező fizetni egészségügyi hozzájárulást, ha senki nem fizet utánad. Ez idén havi 4500 Ft. Az ismerősömnek 200 000 forint feletti tartozásnál szólt csak az APEH. Ne akarj így járni... A tartozásod nem tűnik el, és be fogják hajtani rajtad, nem jó, ha hagyod felszaporodni, hidd el!
10/12 A kérdező kommentje:
igen, én sem tudtam róla, h ezt kötelező fizetni, csak nemrég tudatosult bennünk, amikor vállalkozás ismeretek órán el nem mondták... de amint lehetőségem lesz rá, elkezdem szépen fizetni.
2009. nov. 24. 11:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!