Clostilbegyt tabelettát írt a doki de nem merem beszedni!?
Szeptemberben abbahagytam a fogamzásgátlót, mert állandóan hüvelygombám volt, egy hónapja szedem rá a fluconert, heti 1 szemet, a menstruációm pedig nem igazán akar visszaállni, ezért norcolut+clostilbegyt kombót írt a doki, de még UH-t sem csinált, mielőtt felírta, nem igazán merem így beszedni, bár napi 1 szemet írt, de elég sok rosszat olvastam róla, viszont megláttam a lady Ciklus teát, ami állítólag nagyon jó az ilyen gondokra.
Mit gondoltok mit tegyek?
Szedjem be amit írt, mert mégiscsak ő az orvos, vagy inkább próbáljam meg a teát?
köszönöm!
És mind a 4 ugyanazt akarta csinálni? Mert akkor lehet, hogy nem az orvosokkal van a baj, nem?:)
Egyébként a Clostilbegyt alkalmazható postcontraceptiv amenorrhoeában (mert neked az van), benne is van a betegtájékoztatóban meg az orvosi előiratban.
A tabletta szedése előtt rendszeres volt a ciklusod?
A Clostilbegyt peteérést serkentő gyógyszer. Ha fogamzásgátló után kimarad, akkor ált. elég beindítani vele a ciklust, aztán megy magától.
Persze, előfordulhat miatta túlstimuláció, de szerintem az azért nagyobb dózisokra jellemző...
A Norcolutot meg a fluconert miért ne lehetne együtt szedni?
Vannak emberek, akik napi 10 szem gyógyszert szednek...
Azért egyszerre kettő még nem a világ vége.
De ha ennyire parázol, akkor próbálkozz meg a Lady ciklus teával, vagy egyéb gyógynövényes akármivel. Aztán ha nem segít, akkor szedd be a gyógyszert...
Fogamzásgátlót meg nem ajánlom többször, mert megint ez lesz, aztán majd nézhetsz, ha gyereket akarsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!