Egy fiuval hogy kozoljem hogy menstrualok? Mit mondjak neki?
Figyelt kérdés
2013. dec. 6. 13:01
1/13 anonim válasza:
Már miért is kellene ezt bárkivel is közölni?
3/13 anonim válasza:
2. vagyok. Gondolom a párodról van szó, akkor meg így mondd, ahogy írtad, hogy "menstruálok".
4/13 anonim válasza:
"Most nem lehet. Női dolog. De ha szereted a ketchupot... ;)"
5/13 anonim válasza:
Most vannak a piros betűs napok./Most piros betűs ünnep van. :)
6/13 anonim válasza:
Szerintem amíg nem mered közölni egy fiúval, hogy menstruálsz, addig nem vagy elég érett egy kapcsolathoz. Ráérsz Te még a közléssel. Hány éves vagy? 14?
7/13 anonim válasza:
Nonverbális módon is közölheted. Valahogy így
8/13 anonim válasza:
Miért?? A menstruáció valami tiltott szó a vallásotokban??
10/13 anonim válasza:
Nem kell emiatt szégyenkezned, a szóban forgó fiú elég nyilvánvalóan a nőket szereti, a nőiséghez pedig hozzátartozik a menstruáció. Az lenne a kellemetlen, ha sosem menstruálnál... Ha a szex miatt kérdezed, a legtöbb férfit egyáltalán nem zavarja, összesen csak egy emberről tudom, hogy őt igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!