Most miért fáj a hasam, ha eddig meg sem éreztem, hogy menstruálok?
Figyelt kérdés
14 éves vagyok, két éve kezdtem el menstruálni. Szerencsés vagyok, mert eddig soha meg sem éreztem, nem fájt semmim. Tudom, hogy az normális, hogy ezeken a napokon esetleg fáj a hasam, de nekem még a két év alatt egyszer sem volt ilyen, kivéve most.Olyan meg végképp nem volt, hogy még a hüvelyemben is érzek valami görcsféleséget. Lehet valami bajom, vagy ez még nem jelent semmit?2013. dec. 4. 22:09
1/5 anonim válasza:
Nem feltétlenül jelent betegséget. Mindenki változik,te is. Arra figyelj oda,hogy ha a menzesz után is érzed,menj el orvoshoz.
3/5 anonim válasza:
Sajnos ahogy beindulnak a "hormonok"
Meg az első napokban általában jobban szokott fájni
4/5 anonim válasza:
Nekem is így volt :) Az első pár hónapban alig volt vérzés, fájdalom semmi. Na, majd egyszer kitalálta, hogy ő most jól begörcsöl... A szemem majd' kiugrott. :) Sokáig úgy mentem suliba, hogy bevettem egy fájdalomcsillapítót, mikor tudtam, hogy meg fog jönni.
Mostanában, hogy "felnőttem", megint csak érzem, hogy van, de nem fáj nagyon.
5/5 anonim válasza:
Nincs semmi bajod,velem is így volt.Az első pár alkalommal,mikor megjött egyáltalán nem fájt.Mostanában meg eléggé görcsöl az 1.-2. napon.1,5 éve menstruálok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!