Intimhajlatban egy nagy gumó, mi lehet?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Mivel hajlamos vagyok rá, hogy a szőrtüszőim iszonyatosan begyulladjanak, kozmetikushoz járok gyantáztatni. Intimtájékon is mindig leszőrtelenít. Már egy ideje a hajlatban, ahol találkozik a szeméremdomb a combbal, egy belső csomót véltem felfedezni. Gyantázás után mindig érzékenyebb lett. Most azonban megint begyűlt, és úgy érzem nagyobbodott két nap alatt, közben minthamár viszketne is kicsit. Kívülről alig látszik, kis lilás rész, de ha kitapintom óriási gumót érzek. Mi lehet ez??
és milyen orvoshoz fordulhatnék? Bőrgyógyra hónapokat kell várni...:S
#intimhajlat
2013. dec. 5. 21:58
1/3 anonim válasza:
Valószínűleg szőrtüsző gyulladás, sajna nekem is volt pont a hajlatban. Próbáld meg leragasztani ragtapasszal, hogy ne dörzsölődjön ki még jobban és ne nyomkodd semmiképpen, mert csak több/nagyobb lesz belőle. A viszketés akkor szokott jelentkezni amikor begyűlik, és utána magától kifakad. Ne bolygasd, és amikor tudsz fordulj bőrgyógyászhoz. Általában tudnak rá krémet adni ami elmulasztja, vagy felnyitják és kitisztítják (utóbbitól sem kell megijedni nem vészes).
3/3 anonim válasza:
Vagy a bőrgyógyász vagy az általános sebészet
Ahova hamarabb be tudsz jutni-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!