Mi lehet ez a gumó a nemiszervemen?
Figyelt kérdés
Most vettem észre ,hogy van rajta egy pattanásszerű gumó. ez mi lenne, elmúlik magától? Ilyen még soha nem volt. félek hogy vmi baj lesz :(
Segítsetek!!!
2008. dec. 11. 14:56
1/9 anonim válasza:
fiu vagy lány vagy?
ha lány akkor nekem is volt már ilyen mindig magátolelmulta pár nap vagy hét alatt nekem menses után szokott kijönni szval nem tom összefügg e ezzel
ha fiu akkor halványlila gözöm sincs:S
2/9 anonim válasza:
Gumo?
Pattanas lehet gondolom, mindenkinek szokott lenni, esetleg befulledt, vagy leborotvaltad. Remelhetoleg elmulik, majd ugyis latod, hogy mikor lesz eleg erett arra, hogy kinyomjad, segitseg rajta.
3/9 anonim válasza:
nekem egyszer volt a nunimon egy nagy gumó..mintha zsírcsomó lett volna és vagy 10percig nyomtam,mire kijött belőle vagy fél liter genny..és azóta se tudom h mi volt az..
4/9 anonim válasza:
Szerintem ne csinálj vele semmit,majd megérik,ha meg már régóta van,akkor menj nőgyógyászhoz...
5/9 A kérdező kommentje:
lány vagyok, és remélem hogy majd elmulik magától, ezt hiába nyomom nem jön még belőle semmi olyan furi :(
2008. dec. 11. 15:59
7/9 anonim válasza:
én is találkoztam már hasonlóval, és észre sem vettem hogy eltűnt csak pár hónap múlva mikor újra kijött egy. :)
8/9 A kérdező kommentje:
mára már kisebb lett jóval, nem tudod mi lehetett az ,mert nem patti az biztos :(
2008. dec. 15. 06:24
9/9 anonim válasza:
szemölcs,zsírgöb..mindkettő felszivódik,és egyikkel sem lehet semmit csinálni.Nekem mindig menstruációkor jött ki régebben,akkor picit legyengül az immunrendszer.Már 1-2 éve egy darab sem votl,nemtudom,miért,de elmult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!