Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogyan tovább? (hüvelygomba)

Hogyan tovább? (hüvelygomba)

Figyelt kérdés

Hüvelygyulladást (colpitist)állapítottak meg nálam,amit hüvelygomba és még valamilyen baktérium okoz(sajnos nem emlékszem,hogy mit mondott pontosan az orvos,csakhogy kevert fertőzésem van).Kaptam femiflo tablettát (2 db) és Klion D kúpot.Az orvos azt mondta,hogy a hüvelyflóra helyreállítót (VitagynC) egy héttel a második tabletta után kezdjem el használni.

A problémám az lenne,hogy már csak 3 darab Klion D hüvelykúp van hátra (a 2. tablettát tegnap vettem be)és igaz,hogy a folyásom jóval kevesebb lett,de még mindig van.

Ha ez nem szűnik meg,akkor is elkezdjem használni a VitagynC-t vagy menjek vissza az orvoshoz? (nem akarom elpazarolni a VitagynC-t mert elég drága és sajnos nem vagyok elengedve pénzügyileg)

Előre is köszönöm a válaszokat!

2013. dec. 5. 21:16
 1/9 anonim ***** válasza:
Menj vissza az orvoshoz, ez a legcélszerûbb. Ô tudja pontosan megmondani, hogy ezután mi legyen.
2013. dec. 5. 21:55
 2/9 anonim ***** válasza:
Vagy legalább hívd fel, hogy mi legyen.
2013. dec. 5. 22:22
 3/9 automatakoktel ***** válasza:
Ha jól értem még mindig van hüvelygombád, arra használhatsz joghurtba mártott tampont.
2013. dec. 6. 00:49
 4/9 A kérdező kommentje:
még hátra van egy Klion D 100 hüvelykúpom. Próbáltam már a tamponos megoldást is,de nekem nem segített :/
2013. dec. 6. 10:44
 5/9 automatakoktel ***** válasza:
Érdekes hogy nálad az nem müködik. Kezeld akkor a gyomrodban, ott lesz a gond.
2013. dec. 6. 18:16
 6/9 automatakoktel ***** válasza:
Meg helyi szinten haszálhatsz még ezüstkolloidot.
2013. dec. 6. 19:19
 7/9 A kérdező kommentje:
A gyomorban hogyan? vegyek rá valami probioikumot vagy elég ha csak natur joghurtot eszek?
2013. dec. 8. 12:34
 8/9 automatakoktel ***** válasza:
Diéta vagy Candid-x.
2013. dec. 8. 12:42
 9/9 A kérdező kommentje:
Candida diétáról találtam a neten anyagot,de erről a candid-x-ről nem.Hiába írtam be a keresőbe.
2013. dec. 8. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!