Ginoflor hüvelytabletta hatásai/jellemzője?
Figyelt kérdés
Hüvely heveny gyulladásra a nőgyógyászom felírt egy hüvelykrémet amit egyszer kell feltenni és mindössze csak egy kis mennyiség.Állítólag 1 hétig jó.Nah belőlem 2 nap alatt kijött majdnem az összes.Te kipróbáltad már?(gynasol)
Felírt egy másik készítményt is a gynoflor hüvelytablettát.Azt kb 1 hét után kell alkalmazni.Most olvastam el neten miket tartalmaz meg stb.. És női nemi hormont is tartalmaz.Ez azt jelenti hogy meg fogok tőle hízni ????
VALAKI HASZNÁLT MÁR ILYET?
Légyszi írjatok!!
Előre is köszi!
2009. nov. 22. 16:59
1/4 anonim 

válasza:

Szia! A Gynazol tényleg hatásos, véd 1 hétig. A Gynoflortól sem kell félned. Gondolom neked is pontosan azt mondták, hogy menstruáció elmúlása után helyezd fel a 3 tablettát, aztán várd meg a következő mensest és utána a maradék hármat. Semmi bajod sem lesz tőle, a gyulladást is helyrehozza, valamint a hüvely PH-t helyreállítja. Nem fogsz tőle hízni :) Ha véletlenül nem ezt az adagolást írta elő neked az orvosod, amit én itt elmondtam, akkor rá hallgass, tehát úgy használd, ahogyan ő mondta. Nem kell félned nem hízol meg és meg fogsz gyógyulni :) Mielőbbi felépülést kívánok!
2/4 A kérdező kommentje:
Ohh köszi a választ :)
Megnyugodtam.Hát remélem én is hamar meggyógyulok köszi :)
2009. nov. 23. 19:46
3/4 anonim 

válasza:

Én pénteken helyeztem fel az utolsó Gynoflort. Gomba utána kúpok után kelett alkalmaznom ph visszaállítására. nem lett tőle bajom, nem hizlal nyugi :)
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ :) Most már nyugodtan kezdem el a tabletta alkalmazását :)
2009. nov. 27. 19:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!