17 vagyok a barátnőm 16 lefeküdtünk egymással párszor gumi nélkül de mindig időben kihúztam, ez kb 5 alkalom volt a többiben védekeztünk. A napokban volt megfázása, és stressz is. Van mitől félnünk?
Gratulálok!
Bár sokkal kisebb eséllyel, mintha beleélveznél, de annál nagyobb eséllyel, mintha normálisan védekeznétek csináltok gyereket!
Előváladékról és abban lévő spermiumokról hallottál már? Mert ha nem, akkor most hallasz. Amitől meg teherbe lehet esni!
És igen, van mitől félnetek.
Csináljon egy tesztet a barátnőd.
De ha mégsem jött össze a baba, akkor eztán tegyetek róla, hogy ne is jöjjön össze és az aktus legelejétől védekezzetek gumival!
Lehet terhes sajnos, vegyetek egy tesztet és csinálja meg.
A megszakításos módszer nem biztonságos.
Pedig kedves kérdezô az elôváladékban lévô spermától is lehet terhes..
Sajnos nem mondhatjuk, hogy nem terhes a barátnôd, mert nagyon nagy az esély rá, hogy babát vár. Mindenesetre vegyetek egy tesztet és akkor kiderül. Amúgy ezek a pecsételô foltok nekem is megjelentek terhességem elején.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!