Első nőgyógyászati vizsgálaton a doki meddig teszi be az ujját? Nagyon félek ettől.
mondjuk ameddig az ujja tart? :D
Nem kell félni, mondani is fogja majd, hogy lazítsd el magad, és ne gondolj arra, mit csinál,
semennyire sem kellemetlen, alig érezni, csak akkor, mikor egy-két pillanatig felfelé, a méhed felé tapogatózik, de akkor is csak enyhe nyomást.
Olyan ügyesek ezek a dokik, hogy "kívülről", tehát a külső nemi szerveddel nem is érzed, hogy már bedugta az ujját.
Egyébként is, csak 10-12 centi az egész, még a háziorvos is mélyebbre nyúl, mikor lenyomja a nyelved a spatulával.:P
Mondjuk én már nem vagyok szűz kicsit furcsa volt elsőnek, hogy ott a kacsát, ujját, majd a hüvelyi ultrahangot is felnyomta.
De csak visszagondolva. Ott helyben inkább azon filóztam, hogy ne legyen semmi bajom. Most kibírom, hogy egy fél percig ott van bennem. Ez része a vizsgálatnak, az egészséged megőrzésének.
Gyengébbek kedvéért (olvastam 1-2 csodás kérdést is ezzel kapcsolatban), ha az ujja valakinek a hüvelyedbe megy nem veszted el a szüzességed.
26/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!