Lehet elkaptam valamit a barátomtol?
Szépjóestét mindenkinek !
16 éves szüz lány vagyok.2 honapja van barátom .multhét hétvégén kinyalt megujazot.(ö volt az elsö) amit nagyon élveztem.
A vége felé már betette.. de csak pár centi ment be..mivel szüz vagyok nagyon fájt ezért mondtam ne eröltessük MÉG!
azt mondta oké. tényleg csak pár centi ment be.2-3.vagy mint egy tampon méret..(mert azt használok..aztmég birom)
ugye ezaz egész multhét hétvégén volt..ma már Csütörtök van.
2-3 napja visszont rohadtul viszket ott lent.. majdnem mindig.Ha hozzáérek megnyugszik ha gyengeden meg vakarom akkor egy kis ideig jó..majd ismét viszket.
Egy tükröt magam alá tettem és mintha sokkal jobban kilennék tágulva..
Most lehetséges,hogy elkaptam a barátomtol valami 'betegséget' vagy csupán kivagyok erre az egészre éhezve?
kérlek szépen normális válaszokat adjatok..nem merek egyböl orvoshoz fordulni..
Kár érted, hogy 16 évesen itt tartasz. Értelmesebben is élhetnél és nem kellene összefeküdnöd bárkivel. Ilyen fiúba értelmes lány nem szeret bele, az biztos. A többiért meg nem kár, az is igaz.
Menj el a patikába és vegyél vény nélküli Canestent, az feltehetőleg meggyógyít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!