Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Melltartóban alszotok?

Granulátum kérdése:

Melltartóban alszotok?

Figyelt kérdés
Vagy ez csak a tévében divat?

2013. nov. 28. 14:14
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nem, nagyon kényelmetlen lenne, még itthon is leveszem amikor idegesít.
2013. nov. 28. 15:03
 12/15 anonim ***** válasza:
Nem.
2013. nov. 28. 17:45
 13/15 anonim válasza:

a tegnap esti részben az éjjel nappal budapestben láttam Anikot melltartó volt rajta,mikor kelt fel.amugy én sem tudom elképzelni ,hogy

abban aludjak

2013. nov. 28. 19:07
 14/15 anonim ***** válasza:
Nem, ha tehetem, nem is veszek fel (mármint itthonra, azért nem megyek el úgy sehova, hogy nincs rajtam), vagy ha mégis fel kell vennem, amint hazaérek, ledobom. Egy-két alkalommal volt, hogy olyan fáradtam jöttem haza, hogy helyben elaludtam, melltartóban, de eszméletlenül kényelmetlen volt, amint felkeltem levettem és elhajítottam. :D
2013. nov. 28. 22:34
 15/15 anonim ***** válasza:
Jaj dehogy!:DIgen a filmekben úgy van én is megfigyeltem de hát a filmekben sokminden van és elég furán nézne ki ha egy filmben hót kómásan melltartó nélkül kelnének:D amúgy itthonra se veszek fel mert kényelmetlen
2013. nov. 29. 16:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!