Granulátum kérdése:
Melltartóban alszotok?
Figyelt kérdés
Vagy ez csak a tévében divat?2013. nov. 28. 14:14
1/15 anonim válasza:
Én tv-ben sem láttam még. De baromira nem érdekel, hogy divat-e vagy sem, akkor is kényelmetlen és egészségtelen.
3/15 anonim válasza:
elég hülyén néznék ki melltartóban :D
És nem csak alvás közben :P
28/F
5/15 anonim válasza:
Jézus ereje, hogy aludnánk már melltartóban? :DDD Ilyen még a tévében sincs. :D Legfeljebb valami brazil szappanoperában tudnám elképzelni, de még ott is durva.
6/15 anonim válasza:
Nem, sőt itthonra nem is veszek fel melltartót. Aludni hálóingben szoktam.
26/N
9/15 anonim válasza:
Dehogy is! Tévében gondolom azért van így, hogy maradhasson a 12-es karika. Otthon is általában melltartó nélkül vagyok, sőt, ha nyár van, és olyan a felsőm, akkor kint is anélkül vagyok.
10/15 anonim válasza:
Majd ha bolond lennék, még hétköznapi viseletként is csak a puha, merevítő nélküli, szivacsmenteset szeretem hordani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!