Jupsz kérdése:
Jangee mellett lehetek terhes?
Figyelt kérdés
Elso hònap tabiszedésnél tartok. Ciklusom első napján kezdtem szedni a Jangee 0,2-t (este megjött, azonnal be is vettem). Minden nap òrára pontosan bevettem a tabit. Most a tabimentes hét 5. Napján tartok, és még nem jött meg. Kezdek már izgulni.2013. nov. 28. 06:12
1/3 anonim válasza:
Elméletileg lehet tabletta mellet is teherbe esni,de ennek nem nagy a valószínűsége. Még várjál 2-3 napot,aztán csinálj egy tesztet,ha negatív szinte biztos,hogy nem terhes vagy.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi, időközben azt hittem megjött, de épp csak valami halovány maszatolás. A melleim is fájnak, pedig soha előtte mensikor. Pff, egy baba most nagyon rosszkor jönne :( Érdemes azért tesztet csinálni, vagy fogadjam el, hogy a tabi miatt ez a "vérzés" normális?
2013. nov. 28. 19:26
3/3 anonim válasza:
Jó kérdés :)
Ha már folyamatosan szedném több hónapja a gyógyszert,akkor várnék még egy hónapot. De így,hogy ez volt az első levél és kimarad a menzesz,akkor csinálni kéne egyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!