Ez mi lehet? Gomba vagy mi?
Figyelt kérdés
Darabos fehér folyás...De nem viszket,nem büdös,ugyanolyan mint máskor csak darabos...Ez lehet gomba? vagy valami más?esetleg semmi különös?2009. nov. 21. 01:38
11/13 A kérdező kommentje:
10:26-nak egyáltalán nem fáj,tényleg nem viszket semmi...viszont felfázva tényleg fel vagyok...
mindenesetre egy orvos nem árthat
2009. nov. 24. 22:30
12/13 anonim 

válasza:

2.válaszoló vagyok. Figyelj 15évesen kezdődött nálam, hogy gyakran fel voltam fázva, aztán a gyerekorvos már mondta, hogy szerinte ez már a nőgyógyászatra tartozna. És elmentem hozzá és ott derült ki hogy ez gomba. Úgyhogy jobb lenne, ha elhinnéd, hogy ez tényleg fertőzés és kezelnéd! Hidd el mi nem akarunk rosszat, csak hogy hallgass azokra akiknek már volt ilyen tapasztalata.
13/13 A kérdező kommentje:
igen,tudom,azért írtam h egy orvos nem árthat,max kiderül h mégse az...:)
2009. nov. 25. 19:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!