Ez mi lehet? Gomba vagy mi?
Figyelt kérdés
Darabos fehér folyás...De nem viszket,nem büdös,ugyanolyan mint máskor csak darabos...Ez lehet gomba? vagy valami más?esetleg semmi különös?2009. nov. 21. 01:38
3/13 A kérdező kommentje:
Sztem akkor felfázás,mert most fel vagyok,mindig wc-re járkálok most:S
2009. nov. 22. 20:57
4/13 anonim 

válasza:

Nem gomba, ugyanis a gomba csillapíthatatlan viszketéssel jár, általában a canesten kombit ajánlják a dokik, a pároddal együtt kell használni.
Inkább valami kisebb gyulladásod vagy felfázásod lehet.
5/13 anonim 

válasza:

nem feltétlen viszket. nekem is volt ilyen, és nem viszketett. ez gomba. menj orvoshoz.
6/13 anonim 

válasza:

utolsó előtti! Ne írj már marhaságot!! Ez tuti hogy gomba, irta hogy darabos a folyása. Hidd el nekünk és menny dokihoz, mert ha csak halogatod rosszabb lesz és abből lehet petefészek gyulladás is.
7/13 anonim 

válasza:

gomba!valoszinuleg fajdalmas lehet!hasznalj canestent:)
8/13 anonim 

válasza:

ja es a felfazast is bakteriumok okozzak, nem az hogy te megfazol...100%ek gomba!
9/13 anonim 

válasza:

Szerintem előbb orvos, utána meg amit ő felír.De legjobb a hüvelykúp és a fenistil gél, azzal 2-3 nap és tökre helyrejön minden.
10/13 A kérdező kommentje:
Nincs párom,nem is élek még szexuális életet.
Köszi a válaszokat.
2009. nov. 24. 22:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!