Mitől fájhat a petevezeték környéke, erölködés hatására?
Figyelt kérdés
2 honapja nem jött meg. Voltam orvosnál, azt mondták várjak amíg megjön es folytassam a fogamzasgatlo szedését. Azóta sem jött meg, pedig ennek már egy hónapja. Ma reggel észrevettem hogy ha erölködök fáj a bal oldalon a petevezeték környékén. ( pl. köhögésnél, orrfújásnál)) tudja valaki hogy mi okozhatja? elore is koszonom.2013. nov. 27. 22:46
2/6 anonim válasza:
Menj vissza a dokihoz, makacskodj, hogy ultrahangozzon meg! Mi van, ha méhen kívüli terhesség?
Addig is, ha akarsz ihatsz ezt: Mentruációs problémákat megelőző tea (a Naturlandtól).
3/6 A kérdező kommentje:
ultrahangot csinaltak amikor voltam :/
2013. nov. 30. 15:10
4/6 anonim válasza:
Nekem ovuláció idején szokott így fájni. Azért kérdeztem,hogy szedsz-e fog.gátlót,mert akkor ez nem lehet az oka.
5/6 A kérdező kommentje:
szedtem 2 evig, most hagytam abba 3 honapja es az orvos azt mondta szedjem tovabb... azert varom hogy megjojjon mert miota abbahagytam nem jott meg...
2013. dec. 1. 13:13
6/6 anonim válasza:
Akkor lehet,hogy valóban ovuláció miatt fáj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!