Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hüvelyi folyásom van. Az...

Hüvelyi folyásom van. Az alábbi esetben is menjek el nőgyógyászhoz?

Figyelt kérdés
Szóval, durván két hete túrós hüvelyi folyásom van. Semmi egyéb tünet. A nemiszervemnél a kisajkak és csikló környékén túrós váladék van. Kezeltem Canesten combival, mert azt gondoltam hüvelygomba. Javult, de nem múlt el teljesen. Kértem időpontot a nőgyógyászomtól még a kezelés megkezdésekor, de csak jövő keddre kaptam, viszont addigra már megjön. Ebben az esetben is menjek el azért orvoshoz? Vagy kérjek új időpontot? Jól gondolom, hogy ez valamiféle gombás fertőzés? Esetleg valami készítmény, ami javíthatna az állapoton? Köszönöm!
2009. nov. 20. 20:50
 1/8 anonim ***** válasza:
A menstruáció sokat fog javítani ezen az állapoton.
2009. nov. 20. 21:01
 2/8 A kérdező kommentje:
Ezt hogy érted? Ténylegesen így lesz, vagy rosszabb? Másik kérdés, tampont hanyagoljam?
2009. nov. 20. 21:07
 3/8 anonim ***** válasza:

Ez bizony gombás fertőzés. A canesten nekem se ért semmit. Ha kedden megjön akkor kérjél csak új időpontot, mert ha hétfőn el is mész nődokihoz felír hüvelykúpot és azt addig míg megvan nem, is tudod használni. A gomba nem fog elmúlni attól hogy megjön.

A nődoki felfog majd írni olyat ami hatásos. De miután elmúlt a havid menj el,és ne húzd.

2009. nov. 20. 21:21
 4/8 anonim ***** válasza:
Amikor nekem volt gombám akkor is tampont használtam.
2009. nov. 20. 21:23
 5/8 A kérdező kommentje:
Értem, hogy nem múlik el, elmegyek mindenképp, de a hétfőn megjön, és most kaptam észbe, hogy keddre van az időpontom. Az érdekelne, hogy mivel könnyíthetném meg a dolgom addig, míg orvoshoz nem kerülök. :) Az eddigieket köszönöm.
2009. nov. 20. 21:33
 6/8 anonim ***** válasza:

teljesen ugyanez a szitu vt velem is.

elmenntem dokhoz de nem vizsgált meg mert mondtam neki h épp megvan... ezért csak ultrhangal nézett meg.

elmondtam a panaszom és hüvelykúpot kaptam + kapszulát.

az utolso szemet nem tudtam bevenni mer taddigra megint megjött. de amint elmulik folytatom a kezelést. amugy már rengeteget javult.

szal semmi para.

sok sikert :)

2009. nov. 20. 21:40
 7/8 anonim ***** válasza:
Tampont ne használj,mert azzal csak rontasz a helyzeten! A dokitól meg kérj új időpontot!
2009. nov. 21. 07:02
 8/8 anonim ***** válasza:

Bár én is nagyon tamponpárti vagyok, most én is azt mondom, hogy ezegyszer betétezz inkább.

Valóban, a tüneteid alapján valószínűleg gombás fertőzésed van. Nem minden gombára jó a canesten, majd az orvos ír másik gyógyszert.

Orvosa válogaja, hogy fogad-e, ha éppen menstruálsz kivéve, ha éppen azzal kapcsolatos panaszod van). Érdemes megkérdezni, hogy a te dokid hogy van ezzel. Lehet, hogy látatlanban felírja a gyogyót (ők pontosan tudják, mik jók erre, ha a canesten nem használ). Amúgy magát a kezelést csak a mensid elmúlása után kezdheted meg!!!

Addig pedig a colpocleaner hüvelyöblítőt ajánlom, patikában recept nélkül kapható, remekül gatyába ráz, enyhíti, sőt, sokszor teljesen megszünteti a panaszokat.

2009. nov. 21. 07:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!