Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nektek hány évesen jött meg a...

Allie D kérdése:

Nektek hány évesen jött meg a menzeszetek?

Figyelt kérdés
12 vagyok és a doki azt mondta, hogy hamarosan megjön.Ti először tampont vagy betétet használtatok ? És a tampont, hogyan kell felhelyezni ? Értelmes kommenteket légyszíves.
2013. nov. 26. 18:59
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nekem 14 éves koromban jött meg, pont a suliban, de már felkészült voltam,és egy ideje hordtam magamnál betétet. Kezdetben azt használtam, az utóbbi években tértem át a tamponra. Én se szeretem a betétet, mert ugyan nincs nagyon erős vérzésem, de a 2. 3. napokon volt, hogy összekenődtem, mert elcsúszkált. Meg kb. az a pelenka-érzet....tamponnal kényelmesebb.
2013. nov. 26. 21:53
 12/13 anonim ***** válasza:
12 éves voltam/vagyok. Betétet használok, először te is inkább használj azt. Tampont még nem próbáltam ki.
2013. nov. 28. 16:43
 13/13 anonim válasza:

12 éves és 1 hónapos voltam.

14/L

2022. okt. 8. 18:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!