PCOS kiderülhet úgy is, ha a doki nem nézte az inzulint?
Vannak jellemző tünetek.. Elvileg az inzulinrezisztencia kikövetkeztethető a vércukorszint mérésből. Ugyan úgy mint cukorbetegségnél.
Neked is jót fog tenni a jó öreg paleo táplálkozás, de így is belekerülhet fél évbe mire a pcos elmúlik, helyrejön.
Javaslom, hogy olvasd el azt, amit belinkeltem. Úgy gondolom, elég értelmesen leírtam.
Terheléses vércukorszint mérésből (ha nem néztek inzulint) csak a csökkent glükóz tolerancia mutatható ki.
"Én abból indulnék ki, hogy van. Akkor tudod kezelni"
Szerintem jobban tennéd, ha pontos diagnózis nélkül nem adnál senkinek kezelési javaslatot!
Miért ne?
Ha minden nő azt az egészséges táplálkozást követné, amivel kezelni lehet a betegséget, akkor nem lennének pcos nők.
Így kéne ennie mindenkinek, és nem kellene olyan kérdéseket kiírni, hogyan kell diagnosztizálni a PCOS-t, mert nem lennének betegek.. nem jobb ez így?
Nem, ez nem ilyen egyszerű! Sajnos vannak dolgok, amit nem lehet a megfelelő táplálkozással sem kivédeni. Emellett meg egyáltalán nem biztos, hogy a paleo a megfelelő mindenkinek.
Nem vagyunk egyformák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!