Ez a leletem, normális a doki magyarázat, jól kezel?
A képen is látszik, hogy nincs gyulladásom, monitoron saját szememmel láttam én is a méhszájamat. A doki mondta, hogy ő is látja, hogy ezzel szemben a folyásom picit több a megszokottnál, sűrűbb, de fehér, lehetne picit tisztább, de nem kóros. Szerinte attól nagyon sűrű a fehérfolyásom, mert nincs elég ösztrogénem, illetve, lehet chlamidyához hasonló baktériumtól, amit nagyon nehéz és költséges kimutatni, ezért csak külön kérésre nézik plusz tizenezrekért, hónapokat kell várni a végeredményre, ezért nem vizsgálják ezeket a ritka bacikat. Arra adott antibiotikumot, ami a chlamydiához hasonló felépítésű bacikat megöli. Chlamydiám nincs, korábbi tenyésztésből kimutatható, más partnerrel nem voltAM, az csak szex útján terjed. Korrekt a dokim?
Tök negatív a leleted, minek kell bármit is szedned?
A nők nem egyformák. Vkinek több a folyása, ennyi. Nem értem, miért kell piszkálni:D
De hát ha akarod, szedd be, hátha tényleg olyan bajod van, amit mondott, és javul tőle...
Ez a "nincs elég ösztrogén" dolog megragadt a fejemben. Én évek óta küzdök ilyen problémákkal ,eredménytelenül (illetve egyszer sikerült pár hónapra elmulasztanom). A mostani dokim a flórahelyreállítás mellett kardoskodik, és ebben egyetértek vele, nálam sem mutatott semmit a kenettenyésztés anno.
Viszont ha már flóra-helyreállítás... ezek közül is sokfélét kipróbáltam, és az egyetlen amiről azt éreztem, hogy tényleg hat, az a Gynoflor. Ez viszont vényes, mert a lactobacillusok mellett női nemi hormont is tartalmaz! Akkor lehet hogy azért volt hatékony, mert tényleg nincs elég ösztrogén? :O Én most írattam fogamzásgátlót, most nagyon kíváncsi leszek, hogy lesz-e valamilyen hatása, mivel az is női hormon.... bár lehet megint (századszor) oktalanul reménykedek :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!