Emlöciszta eseten mi történik?
Figyelt kérdés
Egy hete találtam egy fájdalmas csomót a mellemben. Tegnap voltam ultrahangon es mammografian. Az orvosok szerint szinte biztos, hogy ciszta. Harom honap múlva újabb ultrahangot csinálnak. Az orvos azt mondta, le lehet szívni a folyadékot, ha nagyon fájdalmas, de ujra fog termelodni. Valakinek csináltak mar ilyet? Mennyire fájdalmas ez? A mammografianal, amikor a cisztat mellemnel csináltak, elbőgtem magam, annyira fajt, pedig elég jol bírom a fájdalmat..... Annál rosszabb?2013. nov. 26. 07:18
11/15 A kérdező kommentje:
Nem erdekel, hogy van e benne ideg, vagy sem, faj es kesz. Nyomogatni se kell hozza. A fajdalmat ereztem eloszor, utana tapogattam korbe magam, akkor ereztem, hogy valami van is ott. Orvosi utasitasra pedig hetente vizsgalgatnom kell, hogy nott e.
2013. nov. 26. 09:07
12/15 anonim válasza:
Ne haragudj, normálisan válaszolok, te meg itt pattogsz.
Bánom már, hogy válaszolgattam neked!
Menjél szívasd le, senkit nem érdekel ezek után, hogy fájni fog-e vagy sem!
13/15 A kérdező kommentje:
Nezd, ilyen hulye kommentre, hogy nincs benne ideg, nem fajhat, mit lehet valaszolni??? Faj. Ideggel, vagy anelkul, faj. Nyomkodas nelkul is.
Olyanokat kerdeztem, akiknek van/volt, aiknek van rola tapasztalatuk. Neked ezek szerint nincs. nem is banom, ha nem valaszolsz tobbet. Koszi.
2013. nov. 26. 09:54
14/15 anonim válasza:
Mindig vannak ilyen okoskodók, ne törődj velük!
15/15 Szaszák Katalin válasza:
2015. júniusában mindkét mellemben sok-sok kisebb, nagyobb cisztát találtak. Az egyikben egy 2,4 cm-est, a másikban 1,5 cm-est. Fél év múlva kellett visszamenni kontrollra, és akkor leszívják, mert a 2 cm-nél nagyobbakat le kell szívni. Ma voltam kontrollon. A 2,4 cm-es 1,1 cm-re zsugorodott, a 1,5 cm-es pedig 0,6 cm-re! Fél év múlva újra kontroll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!