Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mért félek ennyire, hogy...

Mért félek ennyire, hogy pozitív lesz a teszt?

Figyelt kérdés

Novynette film tablettát szedtem,de agusztusban abbahagytam,és utána az első menziszem szeptember 3-án jött meg (10nappal előbb amikor kellett volna).,azóta nemjött meg.Kb amikor egy hónapja nemjött meg csináltam terhességi tesztet negatív lett,rá egy hétre csináltam megint,ami szintén negatív lett.

Most holnap reggel csinálok még egyet,de nagyon félek tőle,hogy poyitív lesz...terhességre utaló jelek nemvoltak..nőgyógyászhoz időpontot csak december 5.-ére kaptam..

nemtudom,h mért félek ennyire??

2013. nov. 25. 20:52
 1/2 anonim ***** válasza:
Szia. Valószínű a tabletta miatt volt/ van mensi késésed/kimaradásod. Szerintem nem vagy terhes, de azért a tesztet csináld meg. A többit majd a nődoki megmondja. :)
2013. nov. 25. 21:50
 2/2 A kérdező kommentje:
a mai is negatív lett..
2013. nov. 26. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!