Tul koran megjott, mitol lehet?
Figyelt kérdés
Tegnap megjott,pedig 12 nappal ezelott mult el, viszont ez nem olyan ,mint szokott,mert most faj a hasam,pedig SOHA nem fajt meg ,illetve gyenge verzesem szokott lenni,most pedig omlik,mintha pisilnek :( az utobbi idoben nagyon stresszes voltam/vagyok, elofordult 160-as vernyomas is ... okozhatja ez?! nogyogyaszhoz meg nem szeretnek menni,varnek meg vele..nektek elofordult mar hasonlo? mit tettetek? :(((( jaaa es meg csak masfel eve menstrualok es szuz vagyok2013. nov. 25. 08:50
1/11 anonim válasza:
Ha még csak másfél éve menstruálsz, akkor egy alkalom még nem gond, de ha többször előfordulna, hogy a kelleténél jóval korábban jön meg a menstruációd, akkor mindenképpen el kéne menned orvoshoz. Inkább ő mondja, hogy nincs baj, minthogy legyen!
2/11 A kérdező kommentje:
igen,én is szeretném megvárni a következőt,ha az okés,akkor nyugodt leszek :) köszönöm a válaszod!
2013. nov. 25. 09:14
3/11 anonim válasza:
Első vagyok. Ez lehet akár ovulációs vérzés is.
4/11 anonim válasza:
Dehogy kell ezzel nőgyógyászhoz menned! Teljesen normális ez még a korodban. 17 éves korodig bőven előfordulhat még ehhez hasonló, vagy pl. az is hogy hónapokra kimarad.
5/11 A kérdező kommentje:
És tuti nem lehet bajom,mert eddig viszonylag rendszeres volt,csak ez nagyon megrémiszt,meg ugye kellemetlen nagyon,hog ömlik! :( Remélem holnapra enyhül. :) köszönöm a válaszokat!!!
2013. nov. 25. 10:50
6/11 anonim válasza:
Megint az első vagyok. Ha ömlik, akkor mégsem ovulációs vérzés, de ahogy már írtam is, egy alkalom még nem gond!
7/11 A kérdező kommentje:
jó jel,hogy a hasam már nem fáj,viszont olvasgattam itt közben,hogy másnál is okozott már gondot ez az "ömlés" dolog és olvastam,hogy ilyenkor nem tart olyan sokáig,mert előbb kifolyik :) hát majd meglàtjuk ! :)
2013. nov. 25. 11:16
8/11 anonim válasza:
Ne aggódj, biztos, hogy nincs gond! Megint az első voltam.
9/11 A kérdező kommentje:
:) köszönöm! már nyugodtabb vagyok :D
2013. nov. 25. 12:33
10/11 anonim válasza:
Nem lesz semmi bajod, előfordul ilyesmi még ilyen fiatalon. Nyugi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!