Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 3 napja voltam először együtt...

3 napja voltam először együtt a pasimmal és ma el kezdett viszketni a nunim de nem nagyon, csak ha vizet ér akkor eléggé, mi lehet ez?

Figyelt kérdés

2013. nov. 24. 23:24
 1/6 anonim ***** válasza:
0%

Hm. Homeopátiás gyógyításban, ha fürdéstől rosszabbodik valami, akkor az lehet, hogy SULPHUR CH9-et kellene szopogatnod minden nap egyszer 3 globuluszt éhgymorra. De a legjobb lenne, ha elmennél homeopátiás orvoshoz.

(Ha arra gyanakszol, hogy gomba, akkor elmehetsz patikába, ahol vannak erre recept nélküli gyógyszerek, pl. Canesten Kombi, amiben vannak hüvelykúpok is meg krém is.)

De készíthetsz ülőfürdőt is: körömvirágból, orvosi zsályából, cickafarkfűből. Ezekből teát főzöl és beleöntöd egy lavór melegvízbe és ebben üldögélsz. Ez mehet 2 hónapon át is.

Ui.: ez volt a legelső szexuális aktus életedben? (Nőgyógyászhoz is elmehetnél, ám!) :-)

2013. nov. 24. 23:33
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Akkor mostmár a nogyogyaszt is latogathatod a szex miatt. Fogadd meg az 1 szavait.
2013. nov. 24. 23:36
 3/6 anonim ***** válasza:
Majd az orvos megmondja, hogy mitől van, és ad is rá megfelelő gyógyszert!
2013. nov. 25. 05:37
 4/6 anonim ***** válasza:

Egyetértek, ha 2-3 napon belül nem múlik el magától, vagy időközben súlyosbodik, akkor mindenképpen nőgyógyászhoz kell menned. A Canesten és társai jók ugyan, de nem minden esetben. Ha neked más jellegű problémád van, akkor csak ártanak, és ha jól emlékszem, négyezer forint körül van (?).

Gondolom szüleid nem örülnének, ha ezt meg kellene venniük, aztán csak rontana a helyzeten és még a nőgyógyásznál is kellene költeni, és te sem erre akarod költeni az esetleges zsebpénzed.

Ha nem múlik kérj időpontot a nőgyógyászhoz, majd ő felírja, amit kell.

Nem kell aggódnod a vizsgálat miatt, nem kellemetlen, nem fáj.

2013. nov. 25. 08:25
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszi!
2013. nov. 25. 18:30
 6/6 anonim válasza:
Hát figyelj én és a párom heti 5-ször csináljuk és mikor egyer egy hónapig nem volt akkor nekem is ez volt. De miután ujra csináltok azután elmúlt. Szerintem neked is el fog.
2013. nov. 27. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!