Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nagyon felfáztam. Mit tegyek?

Nagyon felfáztam. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Több, mint egy hete iszonyat felfáztam, nagyon fáj. Akkor vettem be egy monurált, volt egy itthon tartalékban. De nem használt, most megint jön elő. Orvoshoz viszont nem tudok elmenni, mert mindennap olyan későn végzek suliban, hogy már nem rendel, hiányozni meg nem tudok, mert olyan órákat hagynék ki, amikre aztán nem kaptám meg az aláírást. Holnap délután tudnék egyedül elmenni, de akkor más falvaknak rendel (vidéki vagyok). Mit csináljak, hova menjek? Sokat iszom, tőzegáfonyateát is, ebből tablettát is szedek és sok sok C vitamint.
2013. nov. 24. 09:51
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%
Igazad van, figyelmetlen voltam. Összekevertem egy másik kérdéssel, elnézést.
2013. nov. 24. 19:02
 12/14 anonim ***** válasza:
0%
Elég durván le is pontozódtam pillanatok alatt.
2013. nov. 24. 19:04
 13/14 A kérdező kommentje:
Elmentem ügyeletre végül, mert nem ,sajnos nem tudnám megoldani, hogy házi orvoshoz menjek, már csak a ZH-k miatt sem, amiket nem lehet kihagyni, nincs lehetőség pótlásra... amúgy sem bírtam volna ki. Húgyhólyaggyulladásom van és erős antibiotikumot kaptam végül is rá. Azért köszönöm a válaszokat.
2013. nov. 24. 20:27
 14/14 anonim ***** válasza:
Az erős antibiotikumhoz feltétlenül használj hüvelyflóra helyreállítót, mert nagy valószínűséggel kapnál egyébként egy hüvelygombát!
2013. nov. 25. 10:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!