Nagyon felfáztam. Mit tegyek?
"Orvoshoz viszont nem tudok elmenni, mert mindennap olyan későn végzek suliban, hogy már nem rendel"
Az nem is javasolt.
Ezzel csak az a baj, hogy ha nem kezeled ki, lehet, hogy egyre rosszabb lesz. Amikor nekem erős felfázásom volt csak antibiotikummal múlt el.
Amit még tudok ajánlani enyhébb lefolyásnál az amúgy az Urogin nevű tinktúra. Én talán nem is gyógyszertárban vettem annó, hanem a dm-ben. Nézz utána, ha gondolod. Ez elég jó.
Nézd, egy vesemedence gyulladás miatt sokkal többet kell majd hiányoznod az suliból, mint 1 nap! Ugyanis egy elhanyagolt húgyúti fertőzésnek bizony ez az egyik következménye!
Szóval fogd meg magad és menj el orvoshoz, megnézik a vizeletedet, először lehet helyben, abból kiderül, hogy genny vagy gyulladás van-e a vizeletben és elküldhetnek laborba, ahol pedig tenyésztést csinálnak és ott konkrétan a kórokozót és annak mennyiségét is ki tudják mutatni. És akkor kaphatsz célzott antibiotikumos kezelést és akkor helyre is jössz!
Ugyanis egy húgyhólyaghurut teljes gyógyulásának ez a menete.
De felőlem szenvedhetsz még napokig, meg hetekig is, meg tényleg lehet egy komoly gyulladásod is, de hát te tudod, ha ennyire nem fontos az egészséged...
Menj el a gyógyszertárba és vegyél Canesten combit. 3 nap alatt el kell hogy múljon.
Ha esetleg nem segítene, akkor marad az orvos.
9-es!
Van fogalmad róla, hogy mit jelent az, hogy felfázás???
Mert ezek szerint nincs.
A húgyhólyaghurutot szokták köznyelven felfázásnak nevezni és az a húgyutak gyulladásos megbetegedése. Amikor is kellemetlen, fájdalmas pisiléssel járó dolgok vannak.
Amiről te beszélsz, az egy gombás hüvelyi fertőzés, ami a női nemi szerv fertőzéses megbetegedése! Amúgy meg a Caneseten csak hogy elmeséljem, gombás eredetű fertőzésre van, de nem jó az összes gombára és hüvelyi fertőzést nem csak gomba, hanem baktérium, chlamídia, trichomonas, ghonorrea (elnézést, ha nem mindennek írtam le pontosan a nevét), amikre meg egyikre sem jó a Canesten!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!