LePeDő kérdése:
S. O. S. Hüvelykúp mellékhatása? Így is lehet?
Figyelt kérdés
6 napja használok hüvelygomba ellen hüvelykúpot, még szűz vagyok, de eddig semmi olyan gond nem volt, hogy a szűzhártyám sérült volna. Ma viszont rózsaszín színű lett a tisztasági betét, de nem a kúp betette után. Csak 8 nap múlva kellene megjöjjön a havi és mindig pontos szokott lenni. Lehetséges, hogy most megjött ennyivel hamarabb a kúp miatt és a stressz miatt ami mostanság ért vagy valami gond van velem? Esetleg valamiképp mégis sikerült a szűzhártyát felsértenem? Mit csináljak? Aggódnom kell miatta? Az orvos azt mondta, hogy a kúpot 10 napig használjam, most hogy megvan használhatom ugyanúgy tovább? Nem fog kijönni a vérzés miatt?2013. nov. 23. 23:56
1/3 anonim válasza:
menstruációd hamarabb jött,nem a kúp miatt, annak ilyen hatása nincs.
menstruáció alatt a kúpkezelést szüneteltetni kell, elmúltával folytatni.
amúgy meg nem értem hogy lehetsz szüzen gombás...
nem akarok egy orvost felülírni, de ha csak kívül voltál az, elég lett volna kenőcs külsőre.
2/3 anonim válasza:
Olvasd el a használati utasítást, ha abban szerepel, hogy mensi alatt szüneteltetni kell, akkor folytasd tovább.
Hétfőn meg érdeklődd meg a dokitól, hogy hogy legyen, esetleg sétálj vagy telefonálj be az ügyeletre, hogy bizonytalan vagy. Adnak tanácsot.
Szerintem addig is használd, kárt nem tesz, max. nem annyira hatásos.
3/3 anonim válasza:
Vérzés alatt felesleges használni,mert kimossa a vér. Amíg vérzel szüneteltesd és utána folytasd. Biztos,hogy nem ettől jött meg előbb. De a steressz,gyulladás miatt viszont lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!