Mar kb.2 honapja kesik a mensim :// mit csinaljak (13/l)?
Figyelt kérdés
2013. nov. 23. 19:02
1/10 anonim válasza:
lehet tolódik...
anyukáddal beszélj...
vagy orvossal...
2/10 anonim válasza:
semmit
várj
(ha csak nem esélyes a terhesség... bár a korodat nézve remélhetőleg nem...)
3/10 anonim válasza:
Ha nem voltál fiúval ne aggódj. :) Még nem állt be. Idő kell,hogy rendszeressé váljon. Én 15 éves vagyok és még mindig csúszik 1-2 héttel. De az idegeskedés is késlelteti. Úgyhogy no para! :D
4/10 A kérdező kommentje:
elfelejtettem odairni de nem voltam pasival:DD es erre nincs valami mod hogy megjojjon?
2013. nov. 23. 19:10
5/10 anonim válasza:
Még nem rendszereződött. Várj nyugodtan, nincs gond!
6/10 anonim válasza:
Ha kizárható a terhesség akkor ne aggódj és ne akard hogy megjöjjön. A tested tudja mit kell tennie. Ha nagyon sokáig kimarad beszélj anyukáddal és menjetek el a gyeremeknőgyászati rendelésre az a biztos. Amúgy is vele kéne megbeszélned, hidd el örülne ha ilyen kérdésekben ő segíthetne neked.
7/10 anonim válasza:
13 évesen ez telejsen normális, nem kell semmit tenned vele. Fél év kimaradás is simán belefér. mivel nem élsz nemi életet (baj lenne ha nem igy lenne) igy nem kell aggódnod miatta.
8/10 anonim válasza:
Ha 2 hónapja késik a menstruációd, akkor még 4 hónapig nyugodtan várhatsz, mert ilyen fiatalon maximum fél év is lehet 2 menstruáció között. Úgyhogy még nem kell aggódnod!
9/10 anonim válasza:
Semmit.
Teljesen normális ez így a korodban még. 17 éves korodra kellene rendszeresre beállnia, addig hónapokra is kimaradhat.
10/10 anonim válasza:
Nekem is ez volt a problémám :) volt hogy decembertől júniusig nem jött meg és szetizgultam magam, most meg szenvedek... :sne aggódj, inkább örülj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!