Milyen intim mosdakodó gélt használtok?
Figyelt kérdés
Mióta, hány évesek vagytok, mennyire jó? A nemetek nem kell:-). Árban igen nagy különbség van, nem tudom, hatékonyságban mekkora.2009. nov. 19. 20:31
1/8 anonim 

válasza:

Lactacyd femina PLUS-t. A sima nem jó, mert gombát kapsz tőle. Amúgy a plus-t is csak menzi alatt szoktam használni. Fél évig nem tudtam kilábalni a gombából és mióta sikerült (kb 5 hónapja), azóta használom.
2/8 A kérdező kommentje:
Ez érdekes, mert én is Lactacyd Feminát használok 8 éve, de csak 2 hete volt először gombám. Igaz, az durvára sikerült, de egy korábbi antibiotikumos kezelés miatt alakulhatott ki.
2009. nov. 19. 20:45
3/8 anonim 

válasza:

Valószínűleg hajlam kérdése, mert nekem a simától se lett soha gombám, pedig a plus előtt azt is sokat használtam, csak már mindenki ijesztgetett, aztán leváltottam.
Amúgy nem a lactacydtól volt gombám fél évig.
4/8 anonim 

válasza:

a lactacydtól nekemis folyton gombám volt, mióta lecseréltem, eccersem jött elő, ennekmár több éve.
most nivea-t használok
5/8 anonim 

válasza:

nekem is gombám volt töle, orvos javaslatára sábát használok
6/8 anonim 

válasza:

Hát lehet akkor nekem is attól volt gombám nem tom. Most váltottam Nivea Kamillásra 700Ft
8/8 anonim 

válasza:

Én is lactacydot használok, és még semmi bajom nem volt tőle..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!