Nőgyógyász előtt mit nem szabad? Szex pl?
Hát, én biztos nem szexelnék előtte, mindig is zavart ha néznek közben. :))
Viccet félretéve: Mindent lehet előtte, mielőtt mész hozzá. Lényeg, hogy megtisztálkodva menj.
A kérdésed arra vonatkozik, hogy mit nem szabad csinálni, vagy mit nem szabad mondani?
Nos ami a tetteket illeti én azon kívül mást nem szoktam tenni, mint amit az orvos az utasításaiban a tudomásomra hoz, viszont annál többet kérdezek. Azt gondolom, ha a téma a nőgyógyász szakterületéhez tartozik, akkor nem kell, nem szabad, hogy tabu legyen bármi is, hiszen az illetékes szakembernél vagy. De ha úgy érzed, hogy inkább szexológussal kellene beszélned, akkor a neten is találhatsz rengeteg olyan fórumot, ahol szexológus, illetve nőgyógyász válaszol a nekik feltett kérdésekre és így megtarthatod előttük anonimitásod, s nyíltan felteheted kérdéseidet, felvetheted problémáidat. Mindenesetre ha úgy érzed, hogy bármelyik orvossal is, de beszélned kellene, ne habozz, tedd meg mihamarabb. Minden jót!
Mi nőgyogyi előtti napon is szexelünk, de nem engedjük be, mert tudnivaló, hogy másnap még javában csordogál az anyag kifelé, a hüvelyöblítés pedig tilos, mert hamis képet ad a hüvely állapotáról (pl.természetes váladék mennyisége). Ugyanígy, ha esetleg egy sikertelen canesten kúra után kell dokihoz menni, mindig kihagyok min. egy napot, hogy a kúp utolsó cseppje is távozzon.
Ja, és puffasztó, gázképző ételt ne egyél, mert ciki lenne odapukkantani, amikor megnyomja a hasad! :=)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!