Mit tegyek? 10 hónapja szedek fogamzásgátlót és most jött ki a huvelygomba. Lehetséges hogy attol van? Emellett uszni is jarok talán ott fertozodtem fel. A canesten kombi egészen helyregozta de a menstruációm után kiujult. Reziat szedek.
Figyelt kérdés
2013. nov. 20. 21:38
1/4 anonim válasza:
Igen, ezek a gyógyszerek hajlamossá tehetnek rá, mivel megváltoztatják a hüvely természetes egyensúlyát. Én is így jártam, akárhogy vigyáztam, mindig kiújult. Nekem egyedül az segített,h abbahagytam. Ha vissza tudnék menni az időben, sokkal hamarabb abbahagynám. Persze vannak nők, akiknek semmi hasonló tünetük nincs.
2/4 anonim válasza:
Nőgyógyásszal, tablettás úton kell kezelni a visszatérő hüvelygombát, nem újbóli Canesten kúrákkal, és nem is a fogamzásgátló azonnali abbahagyásával!! Ez megint egy példa arra, amikor a Canesten csak elnyomta a tünetet, semmi mást nem tudott produkálni. Valóban a fog. gátló kissé hajlamosabbá tesz a gombásodásra, de ha nem szedsz gátlót, akkor is kaphatsz, és 10 nő közül 9 egy tisztességes kezeléssel meg tud szabadulni tőle anélkül, hogy visszatérne. Úgyhogy mielőtt radikális lépésre szánod el magad, a nőgyógyásszal érdemes konzultálni.
3/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm ! Remélem nekem nem kell abba hagynom vagy esetleg mas az oka :( de várok még 5napot, ha akkor sem múlik el akkor irány a nőgyógyász. Nagyon szépen köszönöm sokat segitettetek ! :3
2013. nov. 20. 22:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!