Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Milyen gyorsan van meg egy...

Milyen gyorsan van meg egy punkcio illetve egy biopszia eredménye?

Figyelt kérdés
2013. nov. 19. 15:18
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Hát az nem olyan nagy

Meg lehet, hogy kisebb lesz v. magától

felszívódik

2014. júl. 18. 10:48
 12/22 A kérdező kommentje:
Hat jelenleg harom havonta ellenőrzik - ultrahang, sebészeti vizsgalat, novemberben meg csinálnak mellé mammografiat is. Mar elore felek, nekem borzasztóan fajt, majdnem elbőgtem magam. Amúgy nem változik sem a mérete, sem a sűrűsége, összetétele az UH szerint. Ami zavaró, hogy van, amikor egyaltalan nem érzem, aztan minden ok nelkul eszméletlen módon fajni kezd. Ha a novemberi vizsgálatok szerint is változatlan, akkor legkozelebb hat honap mulva kell menni, ha nincs közben váratlan panasz.
2014. júl. 18. 11:31
 13/22 anonim ***** válasza:

Minden Jót kívánok neked

Remélhetőleg ekkora marad, mert ha nem, akkor már

eddig is nőtt volna

2014. júl. 21. 15:24
 14/22 anonim ***** válasza:

De valahol olvastam, ha leszívnak cisztát, akkor utána levegőt fújnak bele, hogy a ciszta fala összetapadjon,

hogy ne tudjon újra megtöltődni

2014. júl. 21. 15:27
 15/22 A kérdező kommentje:

Hat nem tudom, nekem itt azt mondtak az orvosok, hogy ha nem érzem elviselhetetlennek a fajdalmat, inkabb nem nyúlnának hozza. En nem bánom, hogy őszinte legyek. Azt is mondtak, hogy ha eddig nem valtozott semmi, akkor valószínűleg nem is fog. Az ellenőrzések viszont nem maradnak el, mert mint kiderült mastopatias vagyok, igy a ciszta nálam "normalis", viszont figyelni kell, hogy nehogy mas is legyen.

Köszönöm a jokivansagodat. :)

2014. júl. 21. 15:53
 16/22 anonim ***** válasza:

Hát Anyukámnak is volt (ciszta), de neki sem nőtt

szerencsére

2014. júl. 21. 17:06
 17/22 anonim ***** válasza:

És az eredményért hogy mentél?

Megmondják, hogy ennyi és ennyi idő múlva érdeklődhetsz és akkor odaadják a portán, vagy be kell menni az orvoshoz megint.

2014. júl. 24. 18:09
 18/22 A kérdező kommentje:
Kulfoldon elek, itt felhív az orvos es elmondja.
2014. júl. 25. 06:27
 19/22 anonim ***** válasza:

Ja, értem -

Hát itt nincs ilyen (be kell menni érte)

2014. júl. 25. 12:48
 20/22 anonim ***** válasza:

Na mindegy

Még jó, hogy nem hónapokat kell várni

2014. júl. 25. 12:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!