Méhszájseb? Kinek milyen lett a citológiai vizsgálatának eredménye? Kell aggódni?
Figyelt kérdés
Szex utáni vérzés miatt elmentem dokihoz,aki felfedezte, hogy eléggé csúnya méhszájsebem van. A kérdésemre azt a választ adta, hogy szerinte nem rosszindulatú (a tapasztalatai alapján). Amikor megkérdeztem, hogy ez biztos-e csak annyit mondott, h ilyen távlatokból nem látszik rosszindulatúnak, de sejtszinten kellene ahhoz látni, ezért meg kell várni a citológia eredményét. Nektek milyen citológiai eredményeitek születtek méhszájseb esetén?2013. aug. 6. 18:13
1/2 tetris válasza:
Évekig volt méhszájsebem, és nem volt gond. Szültem két gyereket, volt két agortuszom is. Soha nem volt rossz a citológia. P2 volt mindig. Szülés után elmúlt.
2/2 anonim válasza:
Nekem is évekig volt méhszájsebem, sőt egyszerre derült ki vele a magas kockázatú hpv-m is. Nálam is szex utáni vérzés volt a tünet, de ez már 4 éve volt, egy jó darabig kúpokat kaptam, majd nem segített és fagyasztotta a doki. Nekem méhszájseb környékén mindig hyperceratosis volt feltüntetve a rákszűréseimen, amik mindig P2-esek voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!