Mi van akkor ha terhes vagyok és elkeztem szedni a Norcolut?
Figyelt kérdés
Elkezdtem szedni a norcolut tablettát és a 3. nap érzem görcsöl a hasam és fehéres folyásom van ez normális???2013. nov. 18. 21:11
1/6 anonim válasza:
Valószínűleg elment az eszed, de azon kívül semmi sincs.
2/6 A kérdező kommentje:
nekem nem.. nődoki irta fel.. mivel 6 hónapja nem menstruáltam..
2013. nov. 18. 21:28
3/6 anonim válasza:
A teszt nem tudom ilyen esetben kimutatja-e? Hívd fel az orvosod telefonon és kérdezz rá.
4/6 A kérdező kommentje:
Szerintem a teszt korai lenne 2 hete lennék terhes ha az llennék holnap beszélek vele ha elérem
2013. nov. 18. 21:50
5/6 anonim válasza:
aktus után két héttel lehet etzstelni de a jo tezstek akár 10 nap után is kimutatják. Mindneképp csinálje gy tezstet, egyébként nem hsizem hogy terhes vagy. A menstruáció hiányát pedig vizsgáltasd ki endokrinológussal, ez rá tartozik nem nögyógyászra.
6/6 A kérdező kommentje:
PCO miatt nem jött meg
Meik a legjobb terhességi teszt?
2013. nov. 18. 22:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!