Most jött meg először! Nektek is nagyon rossz ilyenkor?
Nekem semmi bajom se a betéttel, se a tamponnal, se menstruációval, se a görcsökkel.
Engem az zavar, ha nem jön meg, vagy 38 nap fölé megy a ciklusom.
Aláírom, hogy aki elviselhetetlenül görcsöl, annak rossz lehet, de szerintem csak nagyrészt hozzáállás kérdése, hogy ki hogy éli meg a menstruációt.
Szia!
Én már jó egy éve menstruálok, de még mindig nem barátkoztunk össze a betétkével... :(
Tampont próbáltam, bevált, csak anya nem engedi..pedig én sokkal jobban érzem vele magam.
A nacidon nem látszik át, csak ha nagyon vastag..
Én always sensitivet, platinumot használok és libresset..
Most nekem is megvan és nekem is ez a bajom, mintha vízben ülnék... :/
Valamint a hasam is görcsöl.. de úgy h sírni tudnék...
Bocsi a panaszért de ezeken a napokon kissé rosszkedvű vagyok :(
Azért remélem tudtam segíteni... :))
én majdnem egy éve menstruálok, és nekem is kellemetlen érzés. ilyenkor az hat leginkább ha elterelem a figyelmem és elhiszem a tényt h nem látszik át a nadrágon és akármennyire nedves érzés rajtam kívül más nem látja
mondjuk nekem ez az új always nagyon bevált, ez a lila csomagolású, teljesen más mint a libresse, ennél olyan gyorsan beszívja, hogy alig érzem a nedvességet, valamint középre szívja a nedvességet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!