Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Pisilésnél ki kell venni a...

Pisilésnél ki kell venni a tampont?

Figyelt kérdés
Rengeted dolgot olvastam erről, csak az a baj hogy mindenki mást mondott. :/ Olyat is hallottam hogy ha nem veszem ki, akkor valahogy feldagad, és ki kell belőlem operálni. Nem nagyon tudom ezt elhinni, de most már tényleg érdekelne hogy mi van!

2013. nov. 16. 21:05
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
83%

egy kis biosz...!

a hüvelynyílás (amibe ugye a tampont dugod) és a "lyuk" amin pisilsz, az nem egyazon helyen van. szóval elég annyi, h a fonalat elhúzod oldalra, és meg van oldva.

2013. nov. 16. 21:15
 2/12 anonim ***** válasza:

Nem fontos kivenni a tampont pisilésnél. A tampon kicsit beljebb van a húgycsőnyílástól, max. a zsinórt tudod lepisilni.

Feldagad, oszt' mitől?

:D

[link]

2013. nov. 16. 21:15
 3/12 anonim ***** válasza:
Ha rendesen felteszed a hüvelybe a tampont nem érintkezik a vizelettel. Sosem veszem ki, amikor pisilek, csak ha cserélni kell.
2013. nov. 16. 21:20
 4/12 anonim ***** válasza:
9%
Neeeee!!! Hány éves vagy? -.- Te jó ég! Hogy dagadna fel pisiléskor, amikor az nem is ott van... Nem akarok belegondolni, hogy hogy szexelsz a barátoddal... áá... :SSSS
2013. nov. 16. 21:21
 5/12 anonim ***** válasza:
Miért kéne?
2013. nov. 16. 21:22
 6/12 A kérdező kommentje:
Tisztában vagyok vele hogy nem ugyanott jönnek ki a cuccok.:D és köszönöm a képet, de láttam már magam alulról, csak azért kérdezem, mert még nem olyan régóta menstruálok, és nem vagyok még tapasztalt a témában, csak az olvasottak alapján tudok ítélkezni, és több furcsa dolgot is olvastam, és hallottam erről.:D
2013. nov. 16. 21:25
 7/12 anonim ***** válasza:
72%

A dagadásban van valami. Az az igazság, hogy ha lepisiled a szálat, akkor az vezeti a folyadékot. Ki lehet próbálni a csap alatt, hogy mi történik.

Ugyanakkor azt is ki lehet próbálni, hogy mi történik akkor, ha a tamponra folyadék kerül - tényleg megdagad. Igen ám, de pont az a lényege, hogy felszívja a vért, megdagadjon, és akkor lehet könnyen kivenni, ha már megtelt. Ha "szárazon" akarod kivenni, az eléggé nehéz és dörzsöl is.

Tampont cserélni 4-6, de legalább 8 óránként kell. Pisilni ennél gyakrabban jár az ember, főleg ha megissza a napi ajánlott 2 és fél litert. :) Szóval nem kell kivenni, és kioperálni sem kell, mert megtelve is könnyen kijön. A hüvely meg képes annyira tágulni, hogy kifér rajta akár egy 4 kilós gyerek is, szóval nem kell félned.

Ha esetleg kiszakadna a cérna (velem 10 év alatt egyszer fordult ez elő), akkor pedig pont azt kell csinálni, hogy beleülsz egy kád vízbe, és amikor a tampon átázott, akkor elmész pisilni, és a pisilés közbeni izommunkától simán kicsúszik a tampon annyira, hogy a végét meg tudod fogni és ki tudod húzni.

2013. nov. 16. 21:32
 8/12 anonim ***** válasza:
31%
7! Te idióta!!! Mindenki tudja, hogy a tampon megdagad, te IQ fighter, ez a lényege. De pisilésről volt szó! A hüvelyedbe nem pisilsz bele!!! Vagy te igen? Gratulálok! :D
2013. nov. 16. 21:47
 9/12 anonim válasza:
64%
a nyilványos wc k nél van 1 ilyen mütő ahol 12 órás váltásokban vannak a sebészek, és ha belédszorul ott kioperálják.
2013. nov. 16. 21:50
 10/12 anonim ***** válasza:
Csak azt a fonalat tartsd hátrafelé. hogy ne nagyon vizeld le- Ennyi
2013. nov. 16. 21:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!