17 éves vagyok és éppen csak van két dudor a pólóm alatt. Mások nyavalyognak, hogy kicsi a mellük, de én fél év múlva 18 leszek és szinte semmim nincs. A testalkatom elég vékony, de ez a "méret" még akkor is túlzás. Nőhet még?
13:20 - miért, szerinted minden létező hormonzavar mindenképp mindig túlsúlyt okoz? Az is egyfajta hormonzavar, ami azt okozza, nagyon sokféle hormonok termelődhetnek túl vagy kevéssé, nem mindegyik következménye a túlsúly.
Én csak egy ötletet írtam le, szerintem megér egy próbát...
16.9 a BMIG-d
18 alatt kórosan sovány!!!
55 kilósan lenne 20
50kilósan 18,8
vagyis nagyon is rádférne egy kis hízás
13:22
Mivel rendszeres és normális a menstruációja nem bneszélhetünk hormonzavarról
13:24 - boccs, ezt most vettem észre, pont addig írta be, amíg én gépeltem a hosszúmat.
Akkor viszont tényleg hízni kéne egy kicsit nem is csak a mellméret miatt, az a testtömeg index tényleg nagyon kevés.
Nagyon köszönöm a válaszokat.
A hormonzavar nem kizárt, a menstruációm rendszeressége nem mindig egyenletes, de legtöbbször nincs baj vele.
Volt egy cisztám, ami miatt mai napig ellenőrzésekre járok, nem tudom, hogy ennek lehet-e köze hozzá.
Ne értetlenkedj már.Többen is mondtuk
Valószínű alapból a kismellűek közé tartozol, és ezt csak fokozza a kórós soványságod!A mell nagy része zsírszövet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!