Nagyon viszket a huvelyem es az akorulotti resz. Valami kremet tudnatok ajanlani?
Figyelt kérdés
tegnap lefekudtem egy fiuval.hasznaltunk gumit.sok olyat olvastam hogy gombas fertozes.de en nem tudok menni orvshoz ezzel.Mit tegyek?2013. nov. 16. 08:37
21/29 anonim válasza:
és lám, te is le lettél pontozva. hát jól van, hazudozzon az anyjának, és arcszeszezze magát hülyére az apja arcszeszével. aztán hazudja, hogy beleborult a csapba. úgy tűnik, ez értelmes megoldás. szóval ez a tanácsom: nehogy elmenj orvoshoz. anyukádnak ne mondd el, hogy szexelsz, és ha terhes leszel, addig csapkodd a hasad,amíg el nem megy a magzat, orvoshoz akkor se menj. a bajaidra megoldás az arcszesz. most akkor pontozzatok fel pls. mert most értelmes választ adtam. ez felel meg az értelmi szinteteknek
22/29 anonim válasza:
Te szerencsétlen 126, vagy feletti IQ val rendelkező, partvonalról bekiabáló, nem vetted észre az iróniát az arcszeszes bejegyzésében?
Vásároltad az IQ pontokat?..
23/29 anonim válasza:
nem, nem vettem észre. nem hallani innen a hangsúlyt és nem látom a többi metakommunikációt. de sztem komolyan gondoltad. csak rájöttél, h hülye vagy
24/29 anonim válasza:
Te IQ bajnok! azt sem veszed észre, hogy azt nem is én írtam????
Kár hogy nem élsz itt köztünk és így le kell mondanunk közvetlen segitségedről, amivel megtámogathatnál minket, hozzád fel nem érőket!
25/29 anonim válasza:
Kedves 78%-os.
Szerintem jobb lenne lenyugodnod, mert egyre mélyebbre csúszol ahogy vagdalkozol.
26/29 anonim válasza:
az lehet. de itt sokan igen mélyre csúsztak. az a baj, egy 15 éves lánynak olyan tanácsokat osztogatni, mellyel az életét is tönkreteheti, több, mint felháborító. nem értem, miért nem veszik itt emberek észre a felelősségüket? orvoshoz kell mennie, nem is kérdés. ő inkább fogja azoknak a tanácsát megfogadni, akik hazudozásra sarkallják és akik házi gyógymódokat javasolnak. ebből mindig bajok lesznek. nem egy plüssállatát vesztette el, és kérdezte, hol vegyen újat. ez az egészsége, a jövője. és az anyjával való kapcsolata, aki igenis érdemel egy esélyt, hogy jól csinálja a dolgát. nem tudom, te mit szólnál, ha észrevennéd, hogy a lányodnak már nő a hasa, és kiderülne, azért nem szólt mikor nemi életet kezdett élni, mert mások tanácsára nem mondta el. utána meg már nem mert eléd állni, hiszen hazudozik egy ideje. nem örülnél, ha szólna időben, és tehetnél arról, hogy biztonságban legyen? hogy lehet hasznos bármelyik tanács itt, ami hazugságra és a gond elódázására késztet? gondolkodjatok ezen el, szerintetek mi hasznos és mi a jó. és mi az, amit tanácsolni kell egy fiatal tininek. azt hiszem az, amit én, és rajtam kívül néhányan megtettek. de nem azt fogja tenni, mert ha csak egyvalaki is mellé áll az ötletében (miszerint orvoshoz nem megy és anyjának nem mond el semmit) neki az elég megerősítés. ilyen egy tini lelki világa. hiába mondjuk 10en, hogy orvos, és anyuval beszélgetés, ha ketten nem ezt mondják. valszeg ő pontozott egyébként, és már látszik is, hogy neki azok a válaszok tetszenek, amik csak bajt fognak okozni
27/29 anonim válasza:
és értem, hogy itt nem terhességről van szó, de hasonló hozzáállás miatt sokszor az lesz a következő gond. én szomorú vagyok, hogy sokan nem bíznak a szüleikben eléggé ahhoz, hogy ezt velük beszéljék meg...
28/29 anonim válasza:
mindegy. nekem is van gyerekem, igaz nem lány. de velem meg tudja ezeket beszélni, és remélem lesz benne annyi, ha oda jut, hogy tanácsot kérjen. és igenis, venni fogok neki gumit, ha ő nem mer. és ha a barátnője anyja nem teszi meg, beszélgetek én a lánnyal. felnőttek vagyunk, rájuk kell vigyáznunk, nekik kell segítenünk. és van felelősségünk. és ha lesz egy lányom, nagyon szeretném, ha őszinte lenne, és lenne lehetőségem segíteni neki. nem akarok ebből bajt. egy ismerősöm nem mondta el 17 évesen a szüleinek, hogy terhes, mert félt tőlük... hiába győzködtem, hajthatatlan volt. a barátja szerzett egy dokit neki Szlovéniában, aki megcsinálja feketén az abortuszt. a lány meddő lett. és már nagyon bánja, hogy ilyen hülye volt. ez csak egy példa arra, mi lesz abból, ha nem vagyunk a szülőkhöz őszinték. és bárki is szülő itt, vagy majd lesz, ne viselkedjen úgy, hogy a gyerek ne lehessen őszinte. az hatalmas hiba
29/29 anonim válasza:
El tudsz menni az orvoshoz egyedül is... vagy nehezebb, mint b_szni, kislány?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!