Nagyon viszket a huvelyem es az akorulotti resz. Valami kremet tudnatok ajanlani?
Figyelt kérdés
tegnap lefekudtem egy fiuval.hasznaltunk gumit.sok olyat olvastam hogy gombas fertozes.de en nem tudok menni orvshoz ezzel.Mit tegyek?2013. nov. 16. 08:37
11/29 anonim válasza:
Nem kell anyudnak tudnia hogy szexeltél!Nő vagy.Egy fertőzést még az iskolai wc-n is összeszedhetsz!!
12/29 anonim válasza:
Mosd meg arcszesszel. Csípni csíp, de használ.
13/29 anonim válasza:
csak tudnám, miért lett lepontozva a válaszom, hogy mondja el az anyjának és menjen orvoshoz. húúú, de sz@r tanács...akkor ezekszerint az az okos, aki azt javasolja, h titkolózz anyud előtt és kenegesd valamivel amit találsz otthon... hát akkor hjrá. azok a hasznos válaszok! az anyjának meg azért kell tudnia, mert 18 év alatt nincs orvosi titoktartás, beleegyezés kell pl fogamzásgátlásba. és nem árt, ha kap egy esélyt az anyja, hogy megtegye, amit egy szülőnek meg kell, hogy óvja a gyerekét. nem kell hazudozni egy anyának. a normálisabbja úgyis tudja, hogy a szextől eltiltani nem lehet. de ha most hazudozik és majd terhes lesz, azt sem meri elmondani, mert a halmozott hazugságnál nincs rosszabb. akkor mit csinál? reménykedik majd 15 évesen, hogy megoldódik magától?????
14/29 anonim válasza:
látom mindenki le lett pontozva, aki orvost javasolt... szép. gondolom 15 éves fiúkák meg 13éves lánykák pontoznak. igenis menj el orvoshoz, allergia is lehet. és rosszabb is lehet akár legközelebb. de más bajod is lehet. pl sokan mondják, húztak gumit (itt mindenki húz a gyakorikérdéseken, mégis terhes, remélem innen nem készítenek statisztikát) , akár más, komolyabb nemibetegség is lehet, vagy herpesz. az meg elterjedhet, később a rák kialakulásához hozzájárulhat. orvos. mindenképpen
15/29 anonim válasza:
Canesten combit vegyél hüvelykúppal és 4-5 nap alatt elmúlik! Nem kell feliratni, hanem a patikában kapható.
16/29 anonim válasza:
a tanácsomnál, hogy menj orvoshoz, a jelenlévők szerint hasznosabb tanács, hogy önts rá arcszeszt. no komment. az agyam elszáll. mennyi Mo-nak az átlag IQ-ja? 40??
18/29 anonim válasza:
nem vagyok :P mert nem ott élek régóta.
19/29 anonim válasza:
de ha benne is lennék: nekem 126 az IQ-m. és keveseknek ennyi. sokaknak túl kevés. így az átlag lehet rossz. de gondolom ezt nem érted úgysem. azért húzom fel magam mindig. túl sok hülye van. öntse le arcszesszel..anyám...
20/29 anonim válasza:
Kedves 78%-os válaszoló! Én is orvost tanácsoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!